Csillogjon a hajad a Casting

Crème Gloss-szal

Játszd le a reklámfilmet

Casting Crème Gloss

Természetes árnyalatot és brilliáns csillogást ad a hajadnak, akár 28 mosásig. Kellemes, krémes állagú, ammóniamentes, ráadásul tápláló méhpempőt tartalmaz.

Legyen ragyogóan gyönyörű a hajszíned!

Nézd meg az árnyalatokat

Válaszd ki az árnyalatod

Casting Crème Gloss

Egyszerű felvitel 4 lépésben

Így csináld:

1. ÉRZÉKENYSÉGI TESZT

Csinálj allergia tesztet 2 nappal azelőtt, mielőtt használni szeretnéd a hajfestéket. Vigyél fel egy ujjbegynyi hajfestéket a fülcimpád mögé. Ha nem tapasztalsz olyan allergiás reakciókat, mint a pirosság vagy a viszketés, elkezdheted a hajfestést. Tanulmányozd át az instrukciókat, vedd fel a kesztyűket, majd nyomd a hajfestéket és az oxidáló anyagot egy nagyobb tubusba. Zárd be a tubust, és jól rázd fel a keveréket.

2. HAJFESTÉS - 1. FELVITEL

Nedvesítsd be a hajad némi vízzel, majd válaszd ketté: először a hajtövekre vidd fel a festéket, majd oszlasd el a fejtetőn, végül a haj teljes hosszán. Dörzsöld át a hajad a festékkel, méghozzá úgy, hogy mindenhová kerüljön, és így egyenletes lehessen a végeredmény.

TIPP:
Ha sűrű hajad van, tincsekre oszd, és tincsenként vidd fel rá a festéket.

3. HAJFESTÉS - 2. FELVITEL

Várj 20 percet, majd tegyél egy kis vizet a hajadra, és kezdd el dörzsölni addig, amíg habzani nem kezd. Ez extra csillogást ad a hajadnak.

TIPP:
Ha korábban összekented a bőröd a hajfestékkel, eljött az idő, hogy letisztítsd. Végül mosd meg a hajad és készítsd elő az utolsó flakont.

4. UTÓÁPOLÁS

Az utolsó flakonban egy méhpempővel gazdagított utóápolót találsz. Ez selymességet ad a hajadnak, és segít, hogy tovább maradhasson fényes. Vidd fel a hajadra az utóápolót, majd hagyd hatni 2 percen át. Ezután alaposan öblítsd ki. A maradékot később is használhatod, hogy még tovább megőrizhesd hajad fényét. Kész!

Használd a festett hajra kifejlesztett Elseve Color-Vive sampont és balzsamot, illetve az Elseve Colorless Care-t, hiszen ezek a termékek segítenek, hogy hajszíned tovább maradhasson fényes és ragyogó.

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő árnyalatot?

Tippek és trükkök

1

Néha nehéz meghatározni a természetes hajszíned, főleg az üzletek mesterséges világításában. A legegyszerűbb megoldás az, ha összehasonlítod a hajszíned a csomagoláson lévővel modellével.

TIPP:
Ha már eleve festett a hajad, a szemöldököddel próbáld összehasonlítani a dobozon lévő árnyalatot.

2

Sokszor azt hisszük, hogy sötétebb a hajunk, mint amilyen valójában. Ezért ha vacillálsz, érdemes egy árnyalattal világosabbat választanod - mindig könnyebb sötétíteni, mint világosítani.

3

Ha szeretnéd kiemelni a szemed, válassz egy árnyalattal sötétebb hajszínt. A barna szemű lányoknak gyönyörűen állnak a sötétbarna árnyalatok, a kék szeműeknek pedig igazából bármi.

4

Ha picit pirosas a bőröd, ellensúlyozd semleges vagy hamvas árnyalattal. Ha sápadt, az arany és a réz hajszínek felpezsdítik és üdévé teszik az arcod.

előző

Ragyogó a tehetséged?

Élvezd a fénylő és természetes hajszíneket, akár Palvin Barbi, amikor kedved tartja! Casting Crème Gloss a L'Oréal Paris-tól.

előző
következő