Válassz egy árnyalatot

WASHOUT

Szeretsz kísérletezni és gyakran hajszínt változtatni? A Washout tökéletes választás lehet! Széles skálán elérhető árnyalatok, amelyek 3-15 samponos hajmosással eltávolíthatók. * A még látványosabb eredményért azt javasoljuk, hogy használat előtt világosítsd ki a hajad.

*Termékcsaládtól függ. Élénk színek 10-15 hajmosás, Pasztell színek 3-5 vagy 5-7 hajmosás.

Colorista Washout
használati útmutató

Merülj el a színekben, és alkosd meg a saját színkreációd. Használati útmutatónk segítségével egyszerűen megtudhatod, hogy jelenlegi hajszíneden milyen eredménye lesz az egyes árnyalatoknak.

Keresd ki jelenlegi hajszíned, majd válaszd ki figyelmesen a kínálatból a számodra megfelelő Washout hajszínező árnyalatát.

A jelenlegi hajszíned

Colorista Washout
használati útmutató

video

Kérdések és válaszok

Szőke/barna vagyok, és az XY szín alig látható a hajamon.

Sajnáljuk. Ezt javasoljuk: 1. Nézd meg a színtáblát, hogy nem volt-e túl sötét a hajad az adott árnyalathoz. Amennyiben a hajad elég világos, használd el a tubusban lévő maradék színezőt, de ezúttal hagyd rajta tovább. 2. Ha nem elég világos szőke a hajad, esetleg próbálj ki egy másik színt, ami jobban passzol az alaptónusodhoz.

Kipróbáltam a türkiz színt. Ha olyan fekete a hajam, mint a dobozon lévő ázsiai lányé, hogy lehet, hogy az eredmény sokkal kevésbé feltűnő?

Az olyan fekete hajú nőknek, mint amilyen a csomagoláson lévő Marycake, először ki kell válogosítaniuk a hajukat a Colorista Balayage vagy Ombre termékek segítségével. Ő is ezt tette, ezért olyan élénk türkiz a haja. Te is elérheted ugyanezt a hatást azáltal, hogy a Washout felvitele előtt kivilágosítod a hajad.

Még a dobozon lévő lány hajánál is világosabbak a fürtjeim, mégsem lett olyan az eredmény, amit vártam.

A Colorista Washout sajnos nem az előzőleg már festett hajra lett kifejlesztve. (Ennek ellenére a világosított hajnál működik.) Ha ismét ki szeretnéd próbálni a Washot-ot, először el kell távolítanod a korábbi hajfestékmaradványokat (vagy amennyiben csak a hajvégek nem sikerültek, le kell vágnod azokat).

Egyéb Colorista termékek

COLORISTA SPRAY

Szín egy napra és egy estére

Hat gyönyörűen ragyogó szín spray kiszerelésben. Csak válaszd ki a kedvenced, fújd a hajadra és voilà! A színek könnyen kombinálhatók. Az első samponos hajmosásig tartanak.*

*Műszeres teszt

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

COLORISTA
PAINT

Bátor változtatóknak

Ha elég bátor vagy a tartós színekhez, a Paint termékekkel intenzív színpigmenteket kaphatsz egy zselés textúrában, a lenyűgöző színeredményért. Az árnyalatokban a legmodernebb metál, rózsaarany és füstös tónusok is megtalálhatók. Tökéletes a rendezetlen hatás eléréséhez!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SPECIÁLIS
COLORISTA
TERMÉKEK

Speciális termékek, hogy elérd a kívánt hatást!

Ombre a sötét hajtövekhez és világos hajvégekhez, Szőkítő a finom világosításért és Balayage a természetesnek tűnő melírokért, sárga hatás nélkül. Válaszd azt a stílust, amelyik a legjobban illik hozzád és használd a Színezőt az izgalmasabb eredményért! Mutasd meg a személyiséged!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ